Din hjemmeside er det første, dine potentielle kunder ser, når de søger efter dig på internettet. Det er derfor afgørende for din virksomheds succes, at du giver dine besøgende et godt indtryk af dig og din forretning. For gør du ikke det, venter konkurrenterne lige om hjørnet på at tage dine kunder. Løsningen er en professionel WordPress hjemmeside, der både skaber trafik til dit website, men som vigtigst af alt også konverterer dine besøgende til betalende kunder.


Din hjemmeside er en salgsmaskine, der bare venter på, du trykker på knappen

Dine potentielle kunder søger efter dig – hver dag, året rundt, på søgemaskiner som Google. Det er derfor afgørende for din virksomheds succes, at du er repræsenteret og synlig dér, hvor dine kunder færdes.

En veloptimeret hjemmeside er en forudsætning for, at du får gode placeringer i søgeresultaterne på Google. Lige så vigtigt er det, at du formår at fastholde dine besøgende på din hjemmeside, så dine potentielle kunder ikke bare surfer videre, men konverteres til betalende kunder, der lægger deres penge i din kasse.

 

Løsningen er en WordPress hjemmeside, der både giver dig den bedste teknik og et unikt webdesign

Med en ny hjemmeside lavet i hjemmesideprogrammet WordPress, får du en højtydende teknisk løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret.

Du får også et website med et webdesign, der er designet og tilpasset til dig og din virksomhed. Et webdesign der lader din professionalitet skinne igennem, og som adskiller dig effektivt fra dine konkurrenter.

 

Med en ny hjemmeside udviklet i WordPress får du:

  • Et godt fundament for din søgemaskineoptimering og dermed gode placeringer på Google
  • Et unikt webdesign, der effektivt udmærker sig og giver dine besøgende en god oplevelse
  • Et overskueligt, brugervenligt og sikkert system, der er tilpasset dine behov

Sidst men ikke mindst får du en professionel og fremtidssikker webløsning uden nogen form for binding, abonnementsfælder, skjulte gebyrer eller lignende. Når vi har færdiggjort din hjemmeside, og du har betalt engangsbeløbet, er hjemmesiden din – og den tilhører kun dig.

 

Hvad koster en ny WordPress hjemmeside?

Ja, hvad er prisen på grisen? Det er selvfølgelig et relevant spørgsmål, men sandheden er, at det afhænger helt og holdent af, hvad du ønsker dig af hjemmesiden og hvor omfattende opgaven er.

Derfor vil vi meget gerne have en dialog med dig om dit projekt, hvor vi identificerer dine mål, ønsker og behov. Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op til en indledende og helt uforpligtende snak.

Lad os ringe dig op til en snak om din nye hjemmeside. Det er selvfølgelig helt uforpligtende